Inloopavond 'Natuurbelevingscentrum Buiten'

Geplaatst op maandag 12 augustus 2019

Op donderdag 22 augustus, tussen 18.00 en 20.00 uur vindt een inloopavond plaats in Het Huis van Waalre aan de Koningin Julianalaan 19. Op deze avond, die is bedoeld voor alle inwoners van Waalre en andere géïnteresseerden, kan het voorontwerpbestemmingsplan van het 'Natuurbelevingscentrum Buiten' worden ingezien.

Het plan heeft betrekking op de realisatie van een informatiecentrum met horecagelegenheid aan waterplas De Meeris, als onderdeel van de ontwikkeling Waalre Noord. Het 'Natuurbelevingscentrum Buiten' met een horecapaviljoen komt aan de westzijde van Park De Meeris aan het water. Naar verwachting kan het bestemmingsplan in het 1ste kwartaal van 2020 worden vastgesteld.

Het plan ligt van 15 augustus tot en met 11 september ter inzage. De aankondiging van de ter inzage van het voorontwerpbestemmingsplan vindt u terug in de bekendmakingen.

Impressie Natuurbelevingscentrum Buiten

Impressie 'Natuurbelevingscentrum Buiten'

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.