Beperk de kans op een natuurbrand

Geplaatst op dinsdag 6 augustus 2019

In de regio Zuidoost Brabant is natuurbrand een groot risico. Helaas komen natuurbranden de laatste jaren steeds vaker voor, denk onder andere aan de branden op de Strabrechse Heide en de Groote Peel.

In de zomer, waarin periodes van droogte en exreme toenemen, is het belangrijk om de kans op een natuurbrand te beperken.

Preventie

Weet u wat u kunt doen om een natuurbrand te voorkomen en eventueel te bestrijden? Bekijk de tips in de afbeelding 'Beperk de kans op een natuurbrand' hieronder. De informatie op de afbeelding kunt u ook downloaden als tekst (PDF, 91.4 kB). Voorkomen is altijd beter dan genezen. Neem daarom maatregelen om brand te voorkomen.

De hierboven getoonde afbeelding is eveneens beschikbaar als pdf: Download Beperk de kans op een natuurbrand (PDF, 1.1 MB).

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.