Ook 2de Wooncafé druk bezocht

Geplaatst op dinsdag 29 januari 2019

De gemeente Waalre vroeg inwoners om mee te denken over de Visie op Wonen die we aan het maken zijn. In oktober 2018 werd daarvoor een wooncafé georganiseerd en op woensdag 23 januari jongstleden werd verder gepraat in een druk bezocht 2de Wooncafé in Het Huis van Waalre.

Inwoners en wethouder Arno Uijlenhoet voerden levendige discussies over de thema's: 

  • Woningen voor iedereen in elke levensfase
  • Een groene en ruime woonomgeving
  • Een veilige woon- en leefomgeving
  • Aantrekkelijke voorzieningen voor dagelijkse behoeften
  • Sociale gemeenschap en bereikbaarheid

40 mensen speelden aan 8 tafels een Serious Game over concrete oplossingen en acties. Dit leverde een gezellige avond op! Alle informatie die in het 1ste en 2de Wooncafé, in het online Wooncafé en via het inwonerspanel is opgehaald, is goede input voor de Visie op Wonen die kaders geeft voor de toekomstige Woonnotitie en Omgevingsvisie. In 2019 zal de gemeenteraad de Visie op Wonen vaststellen.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.