Inloopavond bestemmingsplannen 'De Keizer' en 'Ligtvoet Aalst'

Geplaatst op dinsdag 22 januari 2019

Op donderdag 24 januari 2019, tussen 18.00 uur en 20.00 uur vindt een inloopinformatieavond plaats in het Huis van Waalre aan de Koningin Julianalaan 19 te Waalre.

Op deze avond, kunnen alle inwoners van Waalre en andere geïnteresseerden de voorontwerp bestemmingsplannen voor locatie ‘De Keizer’ en de locatie ‘Ligtvoet Aalst’ inzien.

Het plan ‘De Keizer’ is voor de herontwikkeling van een (voormalige) bedrijfslocatie op de hoek van de Gestelsestraat en Prunellalaan in de vorm van woningbouw: 33 grondgebonden woningen, met de daarbij behorende openbare ruimte, parkeer- en groenvoorzieningen.

Het plan ‘Ligtvoet Aalst’ is voor de herontwikkeling van een (voormalige) bedrijfslocatie op de hoek van de Gestelsestraat en Akkerstraat in de vorm van woningbouw: 23 woningen, waarvan 13 grondgebonden woningen en 10 appartementen. 

Beide voorontwerp bestemmingsplannen liggen vanaf 24 januari 2019 tot en met 20 februari 2019 ter inzage in Het Huis van Waalre. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op de plannen krijgen. Tijdens deze termijn van ter inzage kunt u de plannen ook bekijken via: www.waalre.nl/bestemmingsplannen.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.