Repair-Café Waalre bestaat 5 jaar!

Geplaatst op woensdag 16 januari 2019

Deze maand is het precies 5 jaar geleden dat het Repair-Café Waalre startte in gemeenschapscentrum De Pracht. Sinds 18 januari 2014 hebben ontelbaar veel apparaten een tweede leven gekregen.

Tijdens de inloop op zaterdagochtend draait het om samen repareren. Bewoners uit de buurt ontmoeten elkaar en zetten zich daarnaast in voor een beter milieu. Niet alleen in Waalre, maar wereldwijd is het Repair-Café een succes. Inmiddels is het netwerk internationaal gegroeid en actief in meer dan 33 landen.

Repair-Café Waalre

Ons eigen Repair-Café Waalre is er weer op zaterdag 19 januari in de Pracht. Vrijwilligers zijn van 9.00 tot 12.00 uur aanwezig om kosteloos te helpen met reparaties aan elektrische apparaten, kleding en houtwerk. Verzoek is om voor elektrische apparaten de rand-apparatuur, opladers, kabels, cd's of videobanden mee te nemen.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.