Showconcert Lichtstad Revuetheater

Geplaatst op dinsdag 8 januari 2019

Het Lichtstad Revuetheater komt op 17 januari 2019 naar Het Huis van Waalre met een showconcert vol spetterende nummers uit oude theatershows en enkele nummers uit de nieuwe grote theatershow, waarvan de première in november 2019 zal plaatsvinden. Een showconcert vol herkenbare nostalgie met een vette knipoog naar het nu.

In dit showconcert gaan traditie en vernieuwing hand in hand en ontmoeten ‘glitter en glamour’, het Broadway-repertoire en moderne pop-/rockklassiekers elkaar in een bonte verzameling. Een verrassend afwisselend showconcert, actueel en toch ‘ouderwets’ gezellig.
En vanzelfsprekend  kunt u  genieten van de uitbundige kleding zoals u mag verwachten van het Lichtstad Revuetheater. En natuurlijk is een aantal dansers bij het showconcert aanwezig. Voor de showconcerten worden speciale choreografieën gemaakt en ook is er een verhaallijn die middels toneel wordt uitgebeeld. 

Kijk voor meer informatie over entree en reserveren op onze activiteitenpagina.

Meer nieuws

Nieuwsarchief

Bekijk oudere nieuwsberichten in het webarchief. Via de kalender aan de linkerkant kunt u een andere datum bekijken.