Pepernotenconcert Muziekonderwijs

Geplaatst op donderdag 29 november 2018

Op vrijdag 30 november om 16.00 uur wordt in Het Huis van Waalre weer het Pepernotenconcert georganiseerd door MAW Muziekonderwijs Aalst-Waalre.

Dit jaar in samenwerking met de Bibliotheek Eindhoven en Het Huis van Waalre. Iedereen uit Aalst en Waalre, jong of oud en musicerend of niet, is hiervoor van harte uitgenodigd. Het belooft weer een gezellig muzikaal feest te worden, waarbij een 'Voorlees-Sinterklaas' de muzikale inbreng van leerlingen van MAW Muziekonderwijs Aalst-Waalre met een verhaal zal omlijsten. Er wordt ook volop gemusiceerd door zowel kleine muzikale ensembles als door het speciale Pepernotenorkest.

We hopen dat iedereen uit volle borst de Sinterklaasliedjes meezingt! En... vergeet je niet de wortel voor Amerigo en een mooie tekening voor Sinterklaas?

Meer nieuws