Week van de mantelzorg

Geplaatst op maandag 5 november 2018

Van 5 tot en 10 november is het de week van de mantelzorg. De week eindigt op 10 november, deze dag is in Nederland uitgeroepen tot de dag van de Mantelzorger.

Muziekmiddag bij de Pracht

Stichting De Pracht Ekenrooi zet mantelzorgers op woensdag 7 november 2018 in het zonnetje. Dit doen zij door een muziekmiddag te organiseren van 13.30 – 16.00 uur. U bent van harte uitgenodigd in gemeenschapscentrum De Pracht om deel te nemen. Deelname is gratis.

De middag ziet er als volgt uit:

  • 13.30 - 14.00 uur: Ontvangst met koffie en of thee en iets lekkers
  • 14.00 - 14.45 uur: Optreden Efkes Schruwwe
  • 14.45 - 15.15 uuur: Pauze - koffie en/of thee met snoeperij
  • 15.15 - 15.45 uur: Optreden Efkes Schruwwe
  • 16.00 uur: Afsluiting

U kunt zich voor deze middag aanmelden. Wees er snel bij, want vol is vol! Aanmelden kan per e-mail via depracht@depracht.nl of telefonisch via 040-2217400. Omdat deze middag speciaal voor mantelzorgers is, hopen wij dat het lukt om opvang te regelen voor degene waarvoor u de zorg heeft. Mocht dit echter een probleem zijn, laat dit u dan niet weerhouden om naar deze gezellige muziekmiddag te komen, maar neem contact op met de Pracht. Zij denken graag mee over een oplossing.

Wethouder bezoekt mantelzorgers

Wethouder Lianne Smit-Volkers bezoekt tijdens de week van de mantelzorg een aantal dagbestedingsactiviteiten zoals Neffe de Kerk in Waalre-dorp, de Prachtdag en Waalre in Beweging. Tijdens haar bezoeken gaat wethouder Smit-Volkers mantelzorgers en vrijwilligers in het zonnetje zetten. In de volgende Schakel leest u meer over haar bezoeken.

Meer nieuws