Alzheimer café Valkenswaard/Waalre

Geplaatst op dinsdag 30 oktober 2018

De eerstvolgende bijeenkomst in het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre is op dinsdag 27 november aanstaande.  De locatie is zoals gebruikelijk café-zaal de Dommelstroom in Dommelen (Bergstraat 32).

Het thema van de avond is ‘Dementie en ondersteuning thuis’. In de zorg voor je naaste met dementie doe je veel zelf. Maar er kan een tijd komen dat je het niet meer redt. Welke hulp is er beschikbaar als je naaste zolang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen? Bij wie kun je terecht met je vragen en  hoe regel je hulp thuis? Gastspreker van vanavond is een Zorgtrajectbegeleider. Zij vertelt wat haar functie inhoudt en hoe ze ondersteuning kan bieden in de thuissituatie. En zij geeft antwoord op vragen vanuit de zaal.

Praktische informatie

Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis. Voor meer informatie kun je contact opnemen met René van Nieuwkuijk via telefoonnummer 06-19373374 of via email renevannieuwkuijk@cordaadwelzijn.nl.

Meer nieuws