Wooncafé: Praat mee over Goed Wonen in Waalre! 3

Geplaatst op maandag 1 oktober 2018

Wat is voor u belangrijk voor goed wonen in Waalre? Het gemeentebestuur maakt samen met inwoners en andere samenwerkingspartners plannen voor Waalre als fijne woongemeente! Uw ervaringen, meningen, behoeften en ideeën zijn daarvoor belangrijk. Want Waalre is úw dorp. U zit bij een sportvereniging of doet een schildercursus, neemt uw (klein)kind mee naar de Klimbim, waar u andere (groot)ouders spreekt of zoekt misschien een dagbesteding voor uw dementerende partner. U maakt gebruik van de kansen die verenigingen, gemeenschapshuizen, scholen, winkelcentra of horeca bieden. Of u mist juist mogelijkheden en wilt uw ideeën graag onder de aandacht brengen van de gemeente. Spreek uit wat ú belangrijk vindt tijdens het Wooncafé, op 24 oktober aanstaande van 19.30 tot 21.30 uur, in het Grand Café van het Huis van Waalre. Daar kunt u met andere inwoners in gesprek gaan over wonen in Waalre. Laat ons weten wat u belangrijk vindt. Praat mee over Wonen in Waalre!  

Of u fijn woont, hangt niet alleen af van uw woning of straat. Ook de voorzieningen en ontmoetingsmogelijkheden in uw woonomgeving zijn belangrijke factoren in uw dagelijks leven. Welke voorzieningen en ontmoetingsmogelijkheden maken wonen in Waalre zo fijn? Wat zijn úw wensen? Bij een brainstorm zijn alle ideeën inspirerend! 

De komende weken in de Schakel: Naast uw huis, uw leefomgeving, de voorzieningen en de ontmoetingen, zijn milieu & gezondheid en natuurlijk ook veiligheid van groot belang om plezierig te kunnen wonen.

Meer nieuws