Wooncafé: Praat mee over Goed Wonen in Waalre! 2

Geplaatst op maandag 24 september 2018

Waardoor is wonen in Waalre voor u góed wonen? Laat ons uw ervaringen, meningen, behoeften en ideeën horen! Als gemeentebestuur spannen we ons in samenwerking met inwoners en andere partners in om Waalre ook de komende jaren die fijne woongemeente te laten zijn.

Maar dat kunnen we niet zonder u. Want Waalre is úw dorp. U wandelt, fietst of rijdt over straat, gaat naar het bos, vindt hier wel of niet de woning die u zoekt. U maakt gebruik van de mogelijkheden die ons dorp biedt: een speeltuintje, een sportveld of een gemeenschapshuis. Wat gaat goed? Wat kan beter? Wilt u meepraten? Kom dan naar het Wooncafé, op 24 oktober aanstaande van 19.30 tot 21.30 uur, in het Grand Café van het Huis van Waalre. Ga met andere inwoners in gesprek over goed wonen in Waalre!

Of u fijn woont, hangt niet alleen af van de kwaliteit van uw huis. Ook de kwaliteit van de inrichting van uw straat, de buurt, de wijk, het dorp is heel belangrijk voor uw woongenot. Wat ziet u als u om u heen kijkt? Een statige boom of een rommelig plantsoen, een prettige speelplaats of hondenpoep op de stoep? Wij horen graag wat Waalre tot topgemeente maakt én wat volgens u anders kan. Wat zijn uw wensen voor uw leefomgeving? Bij een brainstorm zijn alle ideeën inspirerend! 

Laat úw stem horen! Kom naar het Wooncafé op 24 oktober, van 19.30 tot 21.30 uur in het Huis van Waalre aan de Koningin Julianalaan 19. De komende weken in de Schakel: Goed wonen blijft niet beperkt tot een huis en de ruimte er omheen. Ook voorzieningen, ontmoetingsmogelijkheden en aandacht voor milieu en gezondheid maken het verschil!
 

Meer nieuws