Sportcafé in Huis van Waalre

Geplaatst op zondag 16 september 2018

Tijdens de Nationale Sportweek neemt DVS Hockey het initiatief om het 1e Sportcafé van de gemeente Waalre te organiseren. Het sportcafé is speciaal bedoeld voor sportverenigingen en betrokkenen daar rondomheen.

Sportverenigingen en andere betrokken zijn welkom op vrijdag 21 september 2018. We ontvangen u om 19.00 uur in het Grand-Café in het Huis van Waalre, Koningin Julianalaan 19, 5582 JV Waalre. Samen met verschillende lokale sportverenigingen, wethouder Alexander van Holstein, Frank van den Boogaard en Bas Keijer gaan we in gesprek over het belang en de toekomst van lokale sportverenigingen. Hoe zien we de toekomst van onze sportverenigingen in Waalre? Welke ontwikkelingen zijn bepalend én hoe moeten we daarop inspelen? Welke uitdagingen zijn actueel binnen de verenigingen? We delen inzichten met bestuurders, trainers/coaches van verschillende sportverenigingen en raadsleden van de politieke partijen in ons dorp. We luisteren naar sport-experts met inspirerende verhalen. Ook wethouder sport Alexander van Holstein en verenigingscontactfunctionaris Bart Hermans zijn aanwezig. Kortom een Sportcafé vol inspiratie en mooie ontmoetingen.

Schrijf u in via secretaris@dvshockey.nl .


 

Meer nieuws