Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre 25 september

Geplaatst op maandag 3 september 2018

De eerstvolgende bijeenkomst in het Alzheimer Café Valkenswaard/Waalre is op dinsdag 25 september aanstaande. De locatie is zoals gebruikelijk café-zaal de Dommelstroom in Dommelen (Bergstraat 32).

Het thema van de avond is ‘Dementie en rechtsbescherming’. Kan iemand met dementie nog zelf (juridische) beslissingen nemen? Welke maatregelen moet je treffen als iemand door dementie niet meer handelingsbekwaam is? Tijdens het Alzheimercafé gaan we in gesprek met notaris Mr. Karin van Loon uit Valkenswaard. Zij vertelt ons over het belang van het tijdig regelen van juridische zaken. Hoe kun je iemand beschermen en bijstaan bij beslissingen over materiële en gezondheidszaken? Waar moet je aan denken, wat moet je vastleggen en bij wie doe je dat? De notaris geeft uitleg over al deze vragen en op vragen van de aanwezigen.

Het programma begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met René van Nieuwkuijk, telefoonnummer 06-19373374 of via email renevannieuwkuijk@cordaadwelzijn.nl

Meer nieuws