Leen de gratis Aanhanger ‘Schoon Waalre’

Geplaatst op dinsdag 14 augustus 2018

Bent u op zoek naar een leuke activiteit om samen met uw buurtgenoten te doen en die geen geld kost? Bijvoorbeeld in het kader van Burendag op 22 september 2018? Al eens nagedacht over het rapen van zwerfafval in uw buurt? Sinds kort kunt u gebruikmaken van de gratis te lenen Aanhanger ‘Schoon Waalre’. De Aanhanger zit boordevol handige spullen, zoals knijpers, handschoenen, veiligheidshesje, afvalzakken en veel meer. Met het rapen van zwerfafval bezorgt u jong en oud een gezellige dag. Het versterkt de onderlinge contacten. En u bent gelijk goed bezig voor het milieu. Alle kleine beetjes helpen om de Plastic Soup in de oceaan te verminderen. Bovendien maakt u kans op een buurtbarbecue. Onder de verenigingen die de Aanhanger ‘Schoon Waalre’ lenen, worden twee buurtbarbecues verloot. Kijk voor meer informatie op: https://www.waalre.nl/aanhanger

Meer nieuws