Verenigingen en bezoekers: Maak kennis met Het Huis van Waalre!

Geplaatst op dinsdag 31 juli 2018

Het Huis van Waalre is dé plek in Waalre om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken. In het verenigingsseizoen
2018/2019 geven we daarom lokale verenigingen elk 3e weekend van de maand eenmalig de mogelijkheid om zich te
presenteren in Het Huis van Waalre. Zij kunnen dan op basis van beschikbaarheid een dagdeel kosteloos gebruikmaken van
een ruimte en een activiteit organiseren die voor iedereen toegankelijk is.

Verenigingen en bezoekers kunnen op deze manier kennismaken met Het Huis van Waalre. Een aantal verenigingen maakt al gebruik van dit aanbod. Maar er zijn nog een aantal data beschikbaar!

Verenigingen organiseren activiteit in Het Huis van Waalre

Er zijn al diverse verenigingen die gebruikmaken van het kennismaken met Het Huis van Waalre. Een aantal voorbeelden daarvan
zijn:
- Toneelvereniging Koffie Verkeerd die op zaterdag 18 augustus 2018 het spits afbijt en een improvisatievoorstelling geeft van 20.00 tot 22.15 uur. In de aanloop naar zaterdag 18 augustus organiseert Koffie Verkeerd ook een improvisatie workshop op 1,8 en 15 augustus.
- De Willibrordusconcerten organiseren op zondag 20 januari 2019 een bijzonder concert van cellokwartet Wiriavier in Het Huis van Waalre. Wiriavier staat onder leiding van musicus Lucas Vis. Vier cellisten bij elkaar zie je niet vaak en dat is ook waarom dit concert zo bijzonder is. Wiriavier speelt uiteenlopende werken vanaf de barok tot hedendaagse muziek en zelfs tango. Het concert begint om 15.00 uur en duurt ruim één uur en is gratis te bezoeken.

Wees welkom in Het Huis van Waalre en bezoek gratis één van de diverse activiteiten van lokale verenigingen!

Beschikbare data

Er zijn nog een aantal data beschikbaar
voor lokale verenigingen.
- 14-16 september
- 14-16 december
- 15-17 maart (in optie)
- 19-21 april (in optie)
- 17-19 mei (in optie)
- 14-16 juni

De data in optie staan nog niet vast, maar er zijn wel verenigingen die voor deze data hun voorkeur hebben uitgesproken. Uiteraard wordt altijd in overleg bepaald of een datum definitief wordt. Het kenbaar maken van uw interesse betekent niet automatisch dat u ook terecht kunt op die datum. Dit is afhankelijk of u voldoet aan de voorwaarden en of er meerderen geïnteresseerd zijn in dezelfde datum.
Voor de mogelijkheden en voorwaarden kunt u contact opnemen met Bart Hermans, verenigingscontactfunctionaris van de gemeente Waalre via bhermans@waalre.nl.

Meer nieuws