Ben jij het talent van Waalre?

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018

Kun jij goed goochelen, dansen, zingen, jongleren, freestylen, grappen maken of iets hééél anders, en mag heel Waalre dat weten? Dan is dit je kans!

Laat het zien!

Laat zien waar jij goed in bent tijdens de Wij Waalre: ‘Wij van de Toekomst Talentenjacht’ op zaterdagmiddag 9 juni in Het Huis van Waalre. Wij geven jou het podium waarop jij jouw talent kan laten zien. Je mag alleen optreden, maar ook samen met vrienden, vriendinnen, familie et cetera.

Meld je aan!

Dus: ben jij maximaal 14 jaar, heb jij een talent wat je graag wilt laten zien en wil je kans maken op onze spetterende verrassing die jou verder gaat helpen met jouw artistieke talent? Meld je dan aan via info@improacting.nl of kijk op www.hethuisvanwaalre.nl/wijvandetoekomst voor meer informatie. En let op: vol = vol.
 

Meer nieuws