Wij Waalre Dorpsquiz

Geplaatst op donderdag 26 april 2018

Het Huis van Waalre is een plek van ontmoeting en verbinding. Inwoners, verenigingen en bestuur delen samen Het Huis van Waalre. Dit gevoel versterken we nog extra tijdens het openingsweekend door het organiseren van een Wij Waalre Dorpsquiz op vrijdagavond 8 juni. Voor, door en met u! Teams voeren samen opdrachten uit thuis aan de keukentafel, in het dorp en in en rond Het Huis van Waalre.

Zo kunnen we samen plezier hebben en ook nog een mooi bedrag voor een goed doel winnen. Een dag later, op zaterdagavond 9 juni, is er voor de deelnemers van de Wij Waalre Dorpsquiz en alle inwoners van de gemeente Waalre een mooie feestavond in de tuin van Het Huis van Waalre: Wij Waalre in de Wij.

Meedoen?

Voor de Wij Waalre Dorpsquiz kunt u zich vanaf vandaag al aanmelden op: www.wijwaalredorpsquiz.nl.

Meer nieuws