Wij Waalre Openingsweekend Het Huis van Waalre

Geplaatst op dinsdag 17 april 2018

Het Huis van Waalre wordt officieel geopend en u bent uitgenodigd! Tijdens het Wij Waalre Openingsweekend op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni bruist het in en rond Het Huis van Waalre van activiteiten voor jong en oud. Iedereen is welkom. Het Huis van Waalre is er voor alle inwoners van Waalre: wij zijn samen Waalre. Deze verbinding staat ook centraal tijdens het openingsweekend: vandaar de naam Wij Waalre Openingsweekend. De opening is van, voor en met alle Waalrenaren.

Vrijdagmiddag 8 juni verricht Commissaris van de Koning Van de Donk de officiële opening en vieren we samen met u dit feestelijke moment: De Wij Waalre Opening van Het Huis van Waalre.


Wij Waalre Dorpsquiz

Het Huis van Waalre is een plek van ontmoeting en verbinding. Inwoners, verenigingen en bestuur delen samen Het Huis van Waalre. Dit gevoel versterken we nog extra tijdens het openingsweekend door het organiseren van een Wij Waalre Dorpsquiz op vrijdagavond 8 juni. Voor, door en met u! Teams voeren samen opdrachten uit thuis aan de keukentafel, in het dorp en in en rond Het Huis van Waalre. Zo kunnen we samen plezier hebben en ook nog een mooi bedrag voor goed doel winnen. Een dag later, op zaterdagavond 9 juni, is er voor de deelnemers van de Wij Waalre Dorpsquiz en alle inwoners van de gemeente Waalre een mooie feestavond in de tuin van Het Huis van Waalre: Wij Waalre in de Wij.


Beleving en ontmoeting

Zaterdag 9 juni kunt u overdag in Het Huis van Waalre van diverse activiteiten genieten en beleven. Er zijn verschillende workshops, belevenissen en lekker eten in een relaxte sfeer. Dat wilt u niet missen. Verenigingen die huizen in Het Huis van Waalre, maar ook andere partners, zoals de bieb verzorgen een gevarieerd programma in festivalstijl. Wij beloven een mooie dag vol beleving en ontmoeting. Speciaal voor hulpbehoevende ouderen in Waalre organiseren wij de activiteit: Wij van Vruuger. Even terug naar hoe het ooit was. Een gezellig samenzijn in Het Huis van Waalre met een feestelijk tintje. Ook voor de kinderen zijn er die dag leuke activiteiten.


Wij vieren samen de opening van Het Huis van Waalre: Wij Waalre openingsweekend. We nodigen u van harte uit! Binnenkort volgt er meer informatie over het programma. U kunt ons volgen op Facebook en Twitter: @WijWaalre of kijk op www.hethuisvanwaalre.nl/wijwaalre voor de laatste updates. Voor de Wij Waalre Dorpsquiz kunt u zich vanaf vandaag al aanmelden op: www.wijwaalredorpsquiz.nl.

Meer nieuws