Wat wil jij de toekomstige Waalrenaren laten zien?

Geplaatst op dinsdag 17 april 2018

Op 8 juni aanstaande vindt de officiële opening van Het Huis van Waalre plaats. Tijdens deze opening metselen we een tijdcapsule in de muur van Het Huis van Waalre, met daarin filmpjes gemaakt door Waalrenaren. Een bijzondere manier om de toekomstige Waalrenaren te laten zien waar jij trots op bent binnen onze gemeente. Dus:

Wat vind jij de tofste, meest bijzondere, unieke of leukste plek in onze gemeente die je wilt laten zien aan onze toekomstige inwoners? Aan welke plek heb jij de leukste herinneringen? Waar ben je vaak te vinden? Of op welke plek vinden de leukste activiteiten plaats? Simpelweg: waar ben jij trots op binnen onze gemeente?

Pak je smartphone, trek er op uit en laat het ons zien in een filmpje!

Het filmpje

Leg in het filmpje uit waarom je voor deze plek hebt gekozen. Je mag het filmpje alleen maken, maar het is natuurlijk nog leuker om dit samen te doen met vrienden, klasgenoten, collega’s, sportteam etc. Alle filmpjes worden opgeslagen in een digitale kluis en de daarbij horende inloggegevens worden in de tijdcapsule gestopt. Na vijftig jaar wordt de tijdcapsule weer opengemaakt. De volgende generatie ziet jullie dan op deze filmpjes terug en/of misschien zie je jezelf nog wel terug toen je nog kind, tiener, puber, (jong) volwassenen etc. was. En voor de jeugd die dan leeft, is het leuk om te zien hoe Waalre er anno 2018 uitzag. Er zullen vast plekken zijn die compleet zijn veranderd of niet meer bestaan.

Meedoen

Doe jij ook mee? Stuur dan je filmpje voor uiterlijk 21 mei op via www.huisvanwaalre.nl/wijwaalre. Iedereen die meedoet, wordt beloond met een waardebon voor een bolletje ijs bij IJssalon Fresco. De drie leukste inzendingen laten we zien bij de officiële opening, en natuurlijk mogen zij daarbij zijn! Daarnaast krijgen de leukste drie inzendingen ook nog een unieke prijs. Wat dit is en waar je filmpje aan moet voldoen? Dat kun je vinden op onze website!
Doe je mee? Deel dan ook jouw filmpje, en/of ons bericht, via social media!

Meer nieuws