Wethouder van Dijk verzorgt officiële opening ijsbaantje Waalre

Geplaatst op dinsdag 6 maart 2018

Woensdagmiddag 28 februari 2018 om 13:30 uur werd het ijsbaantje, gelegen naast de oude Sint-Willibrorduskerk te Waalre, officieel geopend door wethouder José van Dijk. Het aanleggen van de ijsbaan is een initiatief van Vereniging voor de Jeugd Waalre.


Het ijsbaantje, gelegen op het grasveldje en de Jeu de boulesbaan naast de oude kerk, werd druk bezocht tijdens de opening Tientallen kinderen en volwassenen waren aanwezig bij de officiële opening en maakte ook al gretig gebruik van de natuurijsbaan. Ook wethouder van Dijk moest eraan geloven om een rondje over het ijs te maken tijdens de opening.


Naast het glijden over het ijs was er nog meer tijd voor ijspret. Zo werden de aanwezige kinderen getrakteerd op waterijsjes na de officiële opening. Ook voor de volwassenen (en kinderen) werd er, tegen een kleine betaling, eten en drinken aangeboden.

Meer nieuws