Winnaar posterwedstrijd Duurzaam door Waalre

Geplaatst op woensdag 7 februari 2018

Pieter van Deursen is de winnaar van de posterwedstrijd van het project Duurzaam door Waalre. Om zoveel mogelijk inwoners mee te laten denken in het kader van Duurzaam door Waalre heeft de gemeente de afgelopen maanden een posteractie gehouden. Door het ophangen van de poster met een oproep voor deelname aan de denktanks Duurzaam door Waalre maakte je kans op een etentje voor twee in restaurant De Meiboom. Er zijn ongeveer 100 posters verspreid in het dorp. Wethouder José van Dijk overhandigde Pieter de cheque met de prijs.

Duurzaam door Waalre

Dat wil de gemeente Waalre bereiken met de herinrichting van de Eindhovenseweg in Aalst en de Traverse in Waalre-dorp. Samen met de inwoners wil de gemeente Waalre het groener, veiliger en levendiger maken. Met elkaar maken we nu de plannen en als de Westparallel gereed is, gaat in Waalre de schop in de grond. Door de grote betrokkenheid van de inwoners die in de denktanks Aalst-Den hof en Waalre-dorp meewerken, hebben we al veel stappen kunnen zetten. Op www.duurzaamdoorwaalre.nl vindt u alle informatie over het project, de plannen en het proces.

Meer nieuws