LIAC, Vrijwilligers Waalre en Servicedesk Mantelzorg worden Goed voor Mekaar Waalre

Geplaatst op donderdag 21 december 2017

Vanaf 1 januari 2018 gaat het LIAC, Vrijwilligers Waalre en Servicedesk Mantelzorg verder onder de naam Goed voor Mekaar Waalre. Met deze naamswijziging hebben inwoners, organisaties en verenigingen met vragen over vrijwilligerswerk en informele zorg in Waalre voortaan één toegangspoort. Informele zorg is zorg die geleverd wordt door mantelzorgers én vrijwilligers. Zo kunnen inwoners die door omstandigheden hulp nodig hebben van vrijwilligers en dit niet zelf kunnen regelen bellen of langskomen. De vrijwilligers van Goed voor Mekaar Waalre staan klaar om hen daarbij te helpen. Inwoners die zelf graag vrijwilligerswerk willen doen maar zich op de mogelijkheden willen oriënteren worden op weg geholpen. En mantelzorgers kunnen terecht bij de vrijwilligers van Goed voor Mekaar Waalre om hun verhaal te doen of om de mogelijkheden van het krijgen van vrijwilligershulp te bespreken.

Contact opnemen met Goed voor Mekaar Waalre kan op diverse manieren. Inwoners, organisaties en verenigingen kunnen zelf vraag en aanbod van hulp, klusjes en vrijwilligerswerk op www.goedvoormekaarwaalre.nl plaatsen. De persoonlijke aandacht en dienstverlening vanuit het voormalige LIAC, Vrijwilligers Waalre en Servicedesk Mantelzorg veranderen niet. Voor contact per telefoon of een persoonlijk gesprek staan de voormalig medewerkers van het LIAC, Vrijwilligers Waalre en Servicedesk Mantelzorg graag voor u klaar.

Nieuw adres

Vanaf 8 januari 2018 vindt u Goed voor Mekaar Waalre in Het Huis van Waalre, het nieuwe multifunctionele gemeentehuis aan de Koningin Julianalaan 19. De vrijwilligers zijn elke ochtend van maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en 12.00 uur voor persoonlijk contact aanwezig in het Huis van Waalre. Ook zijn zij tijdens die tijden telefonisch bereikbaar.

Sluiting feestdagen

Het LIAC, Vrijwilligers Waalre en Servicedesk Mantelzorg zijn gesloten zijn van 25 december 2017 tot en met 5 januari 2018. Vanaf 8 januari staan zij onder de naam van Goed voor Mekaar Waalre graag voor u klaar in Het Huis van Waalre.

Contact

E-mail info@goedvoormekaarwaalre.nl
Telefoonnummer: 040-2221194
Website: www.goedvoormekaarwaalre.nl

Meer nieuws