Reconstructie Koningin Julianalaan

Geplaatst op maandag 20 november 2017

Vanaf maandag 20 november tot en met vrijdag 22 december wordt op de Koningin Julianalaan, ter hoogte van Het Huis van Waalre (nieuwe gemeentehuis), een reconstructie aan de weg uitgevoerd. Het betreft het aanpassen van de inrit en weg naar het nieuwe gemeentehuis. De Koningin Julianalaan blijft echter open voor het verkeer. Er wordt een tijdelijke verkeersregelinstallatie neergezet om het verkeer te sturen. Overlast en extra reistijd is helaas niet te voorkomen.

Geplande afsluiting gaat niet door

Eerder is gecommuniceerd dat in het weekend van 16 en 17 december de Koningin Julianalaan, ter hoogte van Het Huis van Waalre, zou worden afgesloten voor alle verkeer, vanwege asfalteringswerkzaamheden. Vanwege het weer kunnen deze werkzaamheden niet plaatsvinden. De werkzaamheden worden in het voorjaar van 2018 uitgevoerd, hierover wordt u tijdig geïnformeerd.

Meer nieuws