Vervangen openbare verlichting Voldijn

Geplaatst op donderdag 9 november 2017

De gemeente Waalre heeft firma Dynnig B.V. uit Breda opdracht gegeven om in De Voldijn Zuid circa 100 lichtmasten en 150 armaturen te vervangen. De huidige masten en armaturen zijn aan het eind van hun levensduur en moeten daarom worden vervangen.

De nieuwe armaturen zijn uitgerust met LED-verlichting. Er worden geen lichtmasten verplaatst. De vervangingswerkzaamheden starten in de week van maandag 13 november 2017 en duren ongeveer 3 tot 4 weken.

In de volgende straten worden werkzaamheden uitgevoerd:

 • Akeleilaan
 • Alsemlaan
 • Anemonelaan
 • Asterlaan
 • Azalealaan
 • Chrysantlaan
 • Clivialaan
 • Crocuslaan
 • Geraniumlaan
 • Gladioluslaan
 • Hortensialaan
 • Irislaan
 • Jasmijnlaan
 • Juliana de Lannoylaan
 • Kerkhoflaan
 • Lavendellaan
 • Lelielaan
 • Liatrislaan
 • Lupinelaan
 • Phloxlaan
 • Primulalaan

Meer informatie

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer D. Biemans van de afdeling Openbare Ruimte. Hij is bereikbaar op het telefoonnummer: 040-2282500. U kunt ook een email sturen naar dbiemans@waalre.nl.

Meer nieuws