Start aanleg glasvezel fase 2b

Geplaatst op donderdag 9 november 2017

Vanaf maandag 13 november (week 46) start aannemer SPIE met fase 2B van de aanleg van glasvezel. Voor de aanleg zal er op grote schaal graafwerkzaamheden plaatsvinden op de troittoirs. Dit kan tijdelijk enig ongemak veroorzaken. De bewoners van de desbetreffende wijk zijn middels een bewonersbrief van de werkzaamheden op de hoogte gesteld. De totale werkzaamheden duren ongeveer 10 weken.

Klacht of melding?

Heeft u een klacht of wilt u een melding doen aangaande de aanleg van glasvezel in uw wijk? Neem dan contact op met aannemer SPIE via e-mail: waalre@mijnglasvezelaansluiting.nl of via telefoonnummer: 088-3131065

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de aanleg glasvezel fase 2B op onze pagina 'Werk in uitvoering'.

Meer nieuws