Versterking Dommelbrug

Geplaatst op woensdag 4 oktober 2017

De gemeente gaat de Dommelbrug in de Antoon Coolenlaan versterken. Uit onderzoek bleek dat beide bruggen in de Antoon Coolenlaan niet meer geschikt voor waren voor zware vrachtauto’s. Om de omgeving bereikbaar te houden is besloten de werkzaamheden aan beide bruggen afzonderlijk van elkaar uit te voeren.

Afsluiting Dommelbrug

Op maandag 9 oktober starten ze om 7:00 uur met de versterking van de Dommelbrug in de Antoon Coolenlaan. De werkzaamheden duren tot en met begin november 2017. De werkzaamheden kunnen alleen uitgevoerd worden als de brug afgesloten wordt voor autoverkeer. Bekijk hier de omleiding.

Deklaagvervanging Antoon Coolenlaan

Vanwege de afsluiting van de Dommelbrug is besloten om gelijktijdig de deklaag van het asfalt van de Antoon Coolenlaan te vervangen,  tussen de Dommelbrug en de Genneperweg. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tussen maandag 9 oktober en vrijdag 13 oktober 2017.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met  Wouter Lemmens, uitvoeringscoördinator van de gemeente Eindhoven, via telefoonnummer: 040 238 6566. Tijdens de uitvoering kunt u contact opnemen met de uitvoerder van het werk Jan van Nijnatten, van Brabotech BV, telefoon: 06-53266685.

Meer nieuws