Bedenk een mooie spreuk voor in het Huis van Waalre

Geplaatst op woensdag 4 oktober 2017

De gemeente Waalre bouwt aan het Huis van Waalre. In de hal op de muur komt een spreuk die aansluit bij het karakter van het gebouw. Wij vragen onze inwoners met ons mee te denken over een passende spreuk.

In het Huis van Waalre komen inwoners, verenigingen en de gemeente samen om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken. Het wordt een plek voor alle inwoners, waar zij graag en veel komen en zich welkom voelen. Omdat het een gebouw van iedereen wordt, mag ook iedereen meedenken over de spreuk in de hal.

Waar moet de spreuk aan voldoen?

Wij zoeken een korte, kernachtige tekst die weergeeft wat in het gebouw centraal staat; een plek voor alle Waalrenaren om elkaar te ontmoeten, te recreëren en samen te werken.

Heeft u een goed idee?

Stuur uw spreuk uiterlijk 31 oktober naar communicatie@waalre.nl.

De bedenker van de 'winnende' spreuk: 

  • krijgt een diner voor twee bij Brasserie 't Stationskoffiehuis;
  • is aanwezig bij de onthulling van de spreuk door burgemeester Brenninkmeijer tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2018;
  • is gast bij de officiële opening van het Huis van Waalre.

De winnaar wordt in de eerste week van november bekendgemaakt en ontvangt hierover persoonlijk bericht. Hierna wordt van de spreuk een kunstwerk gemaakt. Dit kunstwerk wordt opgehangen in de hal van het Huis van Waalre. Het kunstwerk wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2018 officieel onthuld door burgemeester Brenninkmeijer, waarbij de winnaar natuurlijk aanwezig is. Na de onthulling wordt de winnende spreuk bekendgemaakt.

Meer nieuws