Vanaf 11 september groot onderhoud Nieuwe Waalreseweg in Valkenswaard

Geplaatst op vrijdag 8 september 2017

Op maandag 11 september start aannemer Heijmans met het groot onderhoud aan de Nieuwe Waalreseweg in Valkenswaard. De rijbaan wordt volledig afgesloten tussen de kruising met de Geenhovensedreef en de rotonde bij de Weegbree. De werkzaamheden duren 8 weken, tot en met vrijdag 3 november.

Inhoud werkzaamheden

Op het traject tussen Geenhovensedreef en Weegbree gaat wegenbouwer Heijmans de rijbaan, fietspaden en voetpaden volledig vernieuwen. De rotonde met de Weegbree blijft wel open tijdens de werkzaamheden. Dat geldt ook voor de toegangsweg vanaf de Nieuwe Waalreseweg naar het parkeerterrein bij het winkelcentrum.

Omleidingsroute-bereikbaarheid

Doorgaand autoverkeer
Voor het doorgaand autoverkeer tussen Valkenswaard en Veldhoven komen omleidingen via de N2 en de A2. Verkeer tussen Waalre en Valkenswaard wordt omgeleid via de N69 (Eindhovenseweg).

Bussen
Ook de buurt- en lijnbussen volgen tussen 11 september en 3 november gewijzigde routes. Vervoerder Bravo publiceert informatie over de omleiding en tijdelijke haltes op www.bravo.info.

Fietsverkeer
Voor het fietsverkeer komen omleidingsroutes via de wijk het Gegraaf

Alle omleidingen worden met borden aangegeven. De omleidingsroutes zijn vooraf afgestemd met onder meer de nood- en hulpdiensten.

Tip vertrek op tijd, pak de bus of de fiets en blijf uit woonstraten met doorgaand verkeer.

Meer nieuws