Spelen met beeldende woorden

Geplaatst op maandag 12 juni 2017

Woensdag 28 juni kunnen kinderen vanaf 9 jaar in bibliotheekpunt ’t Hazzo aan de slag, begeleid door echte dichters. De middag wordt afgesloten met een open podium.

Deze poëziemiddag begint om 14.00. Eerst vertellen de zeer ervaren dichters Hans F. Marijnissen, Harrie de Koning en Ingo Audenaerd hoe bij hen een gedicht ontstaat. Daarna is het de beurt aan de kinderen! Om 16.00 start het open podium. Niet alleen de echte dichters laten dan van zich horen, maar ook de kinderen mogen hun eigen werk voordragen! Het open podium duurt tot uiterlijk 18.00 uur en natuurlijk zijn de ouders ook van harte welkom om te komen luisteren.

Bij voldoende deelname wordt er een bundeltje gemaakt van de door de kinderen gemaakte gedichten, aangevuld met werk van de aanwezige dichters. Dit bundeltje zal tegen kostprijs af te nemen zijn.

Praktische informatie

De poëziemiddag in het bibliotheekpunt ’t Hazzo is op woensdag 28 juni van 14.00 tot uiterlijk 18.00 uur, Trolliuslaan 7, Waalre. Deelname is gratis, wel vooraf aanmelden via de website: https://poeziehazzo.eventbrite.nl
 

Meer nieuws