Digitaal café Waalre zoekt uitbreiding

Geplaatst op donderdag 20 april 2017

Elke dinsdagmiddag is in het bibliotheekpunt ’t Hazzo in Waalre een gratis inloopspreekuur voor het stellen van digitale vragen. Zo maakt de bibliotheek zich sterk om digitale geletterdheid te stimuleren. In Waalre zoekt het Digitaal café versterking.

Wilt u meer weten over het lenen van e-books of over e-readers? Of over handige apps en hoe u die installeert op de smartphone of tablet? Of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van DigiD? Bibliotheekmedewerkers en –vrijwilligers zitten klaar om samen vragen te beantwoorden of naar oplossingen te zoeken.

Sluit je aan

Heeft u kennis van digitale media? En lijkt het u leuk om samen met bezoekers digitale vragen op te lossen? Dan komt de bibliotheek graag met u in contact.

Praktische informatie

Het Digitaal Café is elke dinsdagmiddag in het bibliotheekpunt ’t Hazzo, Trolliusweg 7, Waalre van 14.00 tot 15.30. Dit digitale spreekuur is gratis en zonder afspraak te bezoeken. Het is aan te raden om eigen laptop, smartphone, tablet of e-reader mee te nemen.

Geïnteresseerd om vrijwilliger te worden bij het Digitaal Café? Stuur dan een mail naar g.venckevort@bibliotheekeindhoven.nl
 

Meer nieuws