Media Ukkie inloopmiddag in bibliotheekpunt ’t Hazzo

Geplaatst op maandag 13 maart 2017

Hoe voed je je allerkleinste ukkies op in een digitale wereld? Wat zijn geschikte apps, programma’s en websites? Dinsdagmiddag 4 april kan je met al dit soort vragen terecht in het bibliotheekpunt ’t Hazzo in Waalre.

Ook de allerkleinsten onder ons leren razendsnel omgaan met digitale media zoals televisie, tablet en computer. Maar hoe kunnen we kinderen van 0-6 jaar hierin opvoeden? Hoe lang mogen kinderen bijvoorbeeld gebruik maken van deze media?

Loop tussen 13.30 en 16.30 binnen en stel uw vragen over beeldschermtijd, geschikte apps en websites aan een mediacoach van de bibliotheek! De kinderen kunnen ondertussen kijken en luisteren naar een digitaal prentenboek.

Media Ukkie Dagen

Van 31 maart tot en met 7 april zijn het de Media Ukkie Dagen. Dit jaar staan ze in het teken van ‘Slim opgroeien met schermen’. Hoe kun je als ouder je kind niet alleen op het gebied van voeding en beweging, maar ook op het gebied van mediagebruik een goede start meegeven?

Praktische informatie

De Media Ukkie inloopmiddag is dinsdag 4 april in het bibliotheekpunt ’t Hazzo, Trolliuslaan 7 Waalre, tussen 13.30 tot 16.30. De inloopmiddag is gratis, vooraf wel aanmelden: https://media-ukkie-inloopmiddag.eventbrite.nl

Meer nieuws