Melding overlast

Het kan zijn dat u ergens overlast van ervaart. Dat vinden we vervelend. Geeft onderstaande informatie geen antwoord op uw vraag, klacht of opmerking, doe dan onderaan de pagina een melding.

Ongedierte

Ongedierte in en om uw woning is vervelend. Soms zorgt ongedierte voor overlast en vormt het een bedreiging voor de volksgezondheid. Vaak kunt u dit zelf bestrijden. De gemeente bestrijdt geen ongedierte op uw eigen terrein. U kunt hiervoor zelf een erkend bedrijf inschakelen.

De gemeente is verantwoordelijk voor het bestrijden van overlast van ongedierte in de openbare ruimte (zoals parken en wegen). Overlast van ongedierte in de openbare ruimte kunt u bij ons melden.

Verkeer

De 30 kilometerzones staan duidelijk aangegeven. Vaak is verkeerd weggedrag de oorzaak van overlast. De politie is verantwoordelijk voor handhaving op snelheid. Verkeerd weggedrag kunt u melden via telefoonnummer 0900-8844 of via de website van de politie. De gemeente Waalre plaatst jaarlijks snelheidsmeters in de 30 kilometerzones ter bewustwording van automobilisten.

Parkeren

Aanhangers en campers mogen 7 aaneengesloten dagen geparkeerd staan op de openbare weg.

Melding doen

Ervaart u overlast? Meld het ons.

Doe een melding

Hoe tevreden bent u?

Onlangs een melding ingediend, die te maken heeft met de openbare ruimte? Laat ons weten hoe tevreden u bent over uw melding! Vul in 5 minuten de korte vragenlijst in. Klik hier voor de vragenlijst. We gebruiken de input om onze dienstverlening te verbeteren. Samen werken we aan een fijne leefomgeving!