Hoe kan de gemeente beter met jou samenwerken?

In onze gemeente vragen we jou als inwoner steeds vaker om je mening, bijvoorbeeld over jouw buurt. Goed samenleven vraagt ook om jouw actieve inzet, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk en burgerinitiatieven.

De komende jaren maakt de gemeente Waalre nog meer ruimte voor initiatieven en ideeën van inwoners. Om te weten hoe we dat het beste kunnen doen, willen we je enkele vragen stellen. Van 14 november tot en met 8 december kun je de Quick Scan Lokale Democratie invullen.

Vul de Quick Scan Lokale Democratie in

Infograpic Quick Scan Lokale Democratie. Tekst staat integraal op deze pagina.

Laat ons weten wat je vindt

We zijn benieuwd of je vindt dat er genoeg ruimte is voor jou om mee te denken. Voel je je serieus genomen? Wat wil en kun je zelf bijdragen? En wat verwacht je van de gemeente?

Jouw antwoorden gebruiken we om anders te gaan werken, voor en met onze inwoners. Politici, inwoners en ambtenaren leren elkaar beter kennen en vullen elkaar aan. Zo verbeteren we met elkaar het (samen)leven in onze gemeente.

Vul de Quick Scan in

Vertel ons wat er goed gaat en wat er beter kan door antwoord te geven op de vragen in de Quick Scan Lokale Democratie. Dit kan van 14 november tot en met 8 december. Wij gaan graag met jouw ideeën aan de slag. Bedankt voor het invullen!

Vul de Quick Scan Lokale Democratie in