Actie energie besparen

Deze actie loopt nog tot en met december 2022. Gemeente Waalre is in 2021 de actie energie besparen gestart, Je kunt gebruik maken van een gratis cadeaubon én energieadvies.

Gratis cadeaubon van € 70

Huishoudens in de gemeente Waalre krijgen een gratis cadeaubon. Deze kun je gebruiken voor energiebesparende producten, zoals tochtstrips, ledlampen of een waterbesparende douchekop. Je kunt de cadeaubon inwisselen bij één van de deelnemende webshops of winkels bij jou in de buurt.

Let op: op = op, wacht dus niet te lang! De cadeaubonnen worden uitgegeven door het Regionaal Energieloket. Bekijk alle voorwaarden, deelnemende winkels en de producten waarvoor u de cadeaubon kunt gebruiken op de website van het Regionaal Energieloket.

Vraag jouw cadeaubon aan

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/waalre
  2. Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’
  3. Vul je gegevens in en kies of je de cadeaubon in een fysieke winkel of in een webshop wilt besteden

Energieadvies

Een energiecoach geeft je tips tijdens een huisbezoek of online (via bijvoorbeeld skype, teams, enzovoort) over het bewust omgaan met energie. Ook bekijken jullie samen de energierekening. Na het gesprek weet je wat je zelf kunt doen om je energierekening te verlagen. Het advies is bedoeld voor huurders en woningeigenaren. Je vraagt het advies aan via de website van de Energiebox. Let op: op=op, er is een beperkt aantal energieadviezen beschikbaar.

Vragen?

Bekijk de website, mail of bel gerust als je nog vragen hebt: