Actie energie besparen

Gemeente Waalre heeft ook dit jaar de actie energie besparen. Je kunt gebruik maken van een gratis cadeaubon én energie- of isolatieadvies.

Gratis cadeaubon van € 70

Huishoudens in de gemeente Waalre krijgen een gratis cadeaubon. Deze kun je gebruiken voor energiebesparende producten, zoals tochtstrips, ledlampen of een waterbesparende douchekop. Je kunt de cadeaubon inwisselen bij één van de deelnemende webshops of winkels bij jou in de buurt.

Let op: op = op, wacht dus niet te lang! De cadeaubonnen worden uitgegeven door het Regionaal Energieloket. Bekijk alle voorwaarden, deelnemende winkels en de producten waarvoor u de cadeaubon kunt gebruiken op de website van het Regionaal Energieloket.

Vraag jouw cadeaubon aan

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/waalre
  2. Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’
  3. Vul je gegevens in en kies of je de cadeaubon in een fysieke winkel of in een webshop wilt besteden

Isolatieadvies (niet meer beschikbaar)

Een onafhankelijk adviseur komt op bezoek en maakt een plan om je woning te verbeteren. Denk hierbij aan advies over het aanbrengen van bijvoorbeeld muur-, vloer- en dakisolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. Het advies wordt uitgevoerd door energieadviesbureau Susteen en is bedoeld voor woningeigenaren. Je vraagt het advies aan via de website van Susteen

Let op: het isolatieadvies is niet meer beschikbaar. Het is wel mogelijk om een e-mailadres achter te laten op de website van Susteen. Dit is echter geen garantie op een gratis isolatieadvies.

Energieadvies

Een energiecoach komt op bezoek en geeft tips over het bewust omgaan met energie. Ook bekijken jullie samen de energierekening. Na het gesprek weet je wat je zelf kunt doen om je energierekening te verlagen. Het advies is bedoeld voor huurders en woningeigenaren. Je vraagt het advies aan via de website van de Energiebox. Let op: op=op, er is een beperkt aantal energieadviezen beschikbaar.

Vragen?

Bekijk de website, mail of bel gerust als je nog vragen hebt:

Vorig jaar meegedaan?

Heb je vorig jaar meegedaan met de ‘actie energie besparen- geld terug’? Dan kun je dit jaar helaas geen cadeaubon aanvragen, maar wel energie- of isolatieadvies. Je ontvangt geen brief over de actie van de gemeente Waalre, maar mag het advies direct aanvragen via de websites: